Kontinentalseng tilbud

Søvn er alfa og omega for en god hverdag. Det er faktisk grunnlaget for en sunn livsstil, for hverken gode matvaner eller trening har liten effekt om du ikke får den søvnen du trenger. Et vigtig steg mot bedre nattesøvn er å sikre at kroppen har gode forhold i en kvalitetsseng.

Her er en kontinentalseng et godt alternativ. Da får du maksimal komfort i en seng med tre lag av madrasser: En rammemadrass i bunnen, en springfjærmadrass som gir støtte og oppdrift, og en overmadrass som gir avlastning og komfort. Det er mye å velge mellom, så det kan være lurt å tenke over hva du har behov for, og hva som er viktig for deg når du velger en seng.


→ Se beste kontinentalseng tilbud her


7 Kontinentalseng Tilbud

For mange er prisen en viktig del av et kjøp, og selv om vi aldri anbefaler å kjøpe de billigste kontinentalsengene, kan du finne gode modeller til en rimelig pris mange steder. Hos Bedre Nætter (se utvalget her) har vi funnet frem noen kontinentalsenger i god kvalitet, som vi mener er noen strålende tilbud.

 

kontinentalsengerJupiter No. 1 er det gode valget for deg som vil ha mye seng for pengene. Dette er en danskprodusert kontinentalseng i høy kvalitet til en svært bra pris. Bunnen består av en solid rammemadrass på 20 centimeter. Springfjærmadrassen i midten har 5 forskjellige komfortsoner som sikrer optimal støtte og avlastning der kroppen din trenger det mest, for eksempel ved skuldrer eller hofter.

Fjærmadrassen er vendbar, noe som forlenger holdbarheten og komforten. Øverst får du en kvalitetsovermadrass, og med Jupiter No. 1 kan du velge mellom en overmadrass i lateks eller i Memory-skum. Uansett hvilken overmadrass du velger, får du en 4 centimeter tykk kjerne som gir deg en komplett opplevelse.

Se pris

 

jupiter-2En litt videreutviklet og oppgradert versjon av klassikeren over er Jupiter No. 2. Denne er i samme stilrene, moderne design, og er virkelig en elegant modell. I den vendbare madrassen er fjærene oppgradert for enda bedre støtte og komfort. Her får du 504 multipocket-fjærer per kvadratmeter og god oppdrift, også om du har en kroppsvekt på over 95 kilo.

Polstringen er av mykt, avlastende skum som sikrer at du aldri kommer i direkte kontakt med fjærene, men alltid ligger mykt og behagelig i sengen. Med en overmadrass i dempende Memory-skum kan du få myk avlastning, og hvis du velger lateks-overmadrass, er du sikret god støtte og ventilerende underlag. Et stilrent og komfortabelt valg.

Se pris

 

venus-no-1Venus No. 1 er en veldig klassisk kontinentalseng i solid skandinavisk kvalitet. Her er det tenkt på alle detaljene, men prisen er likevel ganske gunstig. Det eksklusive møbeltrekket gir en flott finish som passer inn på de fleste soverom, og også er lett å rengjøre. Nederst er det to rammemadrasser i svært solid byggekvalitet.

Over finner du en vendbar springfjærmadrass som er oppgradert til å ha Cooltex-skum rundt fjærene i stedet for lateks. Det gir enda lenger holdbarhet og bedre komfort, og bidrar til ventilasjon i madrassen. Med valgfri overmadrass blir komforten ekstra god, og her får du mye god kontinentalseng for pengene.

Se pris

 

enus-nova-no-1Som en oppgradert versjon av lillesøsteren Venus No. 1 og No. 2, byr Venus Nova No. 1 på skandinavisk luksus. Denne stilige kontinentalsengen passer fint inn i norske hjem, med ren, minimalistisk stil og lekkert møbeltrekk i valgfri farge. På en pen sokkel i tre finner du en rammemadrass, som nå er oppgradert fra å ha skumkjerne til å være utstyrt med pocket-fjærer.

Rammemadrassen er kombinert med det midterste laget og gir behagelig dobbeltfjæring. Øverst er det en 6 centimeter tykk overmadrass med trekk av ventilerende bambusfiber og med valgfritt materiale i kjernen. Det er ventilasjonshuller i sokkelen som sørger for at sengen holder seg frisk i mange år.

Se pris

 

kontinentalseng-anbefalingVenus No. 2 er utviklet av svenske Kinnabädden og produsert i Danmark av dyktige og erfarne håndtverkere. Den lever opp til alle kvalitetskrav med nordiskproduserte designvarer. Dette er en oppgradert versjon av klassikeren Venus No. 1 og er forbedret på flere områder. Solide multipocket-fjærer gir kroppen optimal støtte, og med 504 fjærer per kvadratmeter er denne sengen til et utmerket valg for personer med en kroppsvekt på over 95 kilo.

Kvalitetsfjærene sørger gir kroppen oppdrift og støtte, også etter flere års bruk. Venus No. 2 har det spesielle Cooltex-skummet som isolering rundt fjærene. Det er temperaturregulerende og sørger for god ventilasjon av både luft og fukt, slik at madrassen holder seg sunn og behagelig. I den valgfri overmadrassen får du en 60 millimeters kjerne, enten i elastisk og allergivennlig lateks, eller i mykt, formbart Celcius-skum.

Se pris

 

kontinentalsenger-tilbud-venus-nova-2Du får søvnopplevelser på første klasse med Venus Nova No. 2. Det første man legger merke til med denne eksklusive kontinentalsengen, er det elegante designet som fremstår veldig komplett. Rammemadrassen og det midterste komfortlaget er trukket i ekte møbelstoff, så man ser ikke oppdelingen, noe som gir en god ro i rommet.

Luksusen starter allerede i basen, der rammemadrassen i Venus Nova No. 2 faktisk har innebygde pocket-fjærer i stedet for kjerne av skum. Det gir ekstra god støtte, og med høy tetthet av fjærer holder sengen fasongen bra over tid. Med en ekstra tykk overmadrass i høy kvalitet kan du tilpasse komforten for ekstra god nattesøvn.

Se pris

 

bergen-by-bnBergen by Bedre Nætter er et resultat av stor viten om senger og mye erfaring innen bransjen. Det er tydelig i denne kvalitetssengen at eksperter står bak – det har vært fokus på komfort, kvalitet og ikke minst søvnmiljø. Ved å være nøye med valget av råmaterialer har BN også utviklet en miljøvennlig kontinentalseng.

Som isolering rundt pocket-fjærene i fjærmadrassen er det 35 millimeter fleksibel lateks som forsterker fjærenes individuelle støtte. Lateksen er også perforert for bedre ventilasjon. Med Bergen by BN får du med en «grønn» overmadrass, Mayan Green, som er laget av 100 prosent naturlige materialer og er allergivennlig. Med en ekstra tykk kjerne i lateks på 6 centimeter er du sikret behagelig støtte, perfekt ventilasjon og fuktavledning.

Se pris

 

Finn tilbud og spar penger på nettet

Det kan være dyrt å kjøpe en god seng. Men det er en lett måte å spare penger på, og det er ved å kjøpe den på nettet. I dag finner du mange nettbutikker som selger kvalitetssenger på tilbud og til rimelige priser, og det er verdt å sjekke ut før du bestemmer deg. Grunnen til at solide og gode produkter kan selges billigere på nettet er faktisk ganske simpel: Det er færre kostnader ved å selge via en nettbutikk fordi det ikke er så mange ledd i handelen.

Nettbutikker kan ta imot produkter direkte fra produsenten og selge direkte til kunden. Da sparer de mye penger på ikke å ha en egen fysisk butikk og mange ansatte. De gode nettbutikkene er dem som lar denne besparelsen vise igjen i salgsprisen, så se om yndlingssengen din finnes på nettet før du kjøper den.

Bli guidet til rett kjøp

Mange føler seg tryggere ved å kjøpe kontinentalseng i en fysisk butikk fordi de kan teste og se produktene før de kjøper dem. Likevel er det vanskelig å vite hvordan man sover i en seng etter å ha testet den i fem minutter. Så det viktigste er å sjekke spesifikasjonene og dine egne behov før du velger modell – antall fjærer, oppbygging, materialer og konstruksjon er viktigere enn førsteinntrykket.

I tillegg kan du få vel så god informasjon om produktene på nettet. Du kan enten undersøke guider og tester som har blitt gjort av forskjellige senger, eller undersøke kommentarfelter og brukeranmeldelser. Mange nettbutikker har åpne kommentarfelt slik at forbrukerne kan dele erfaringene deres med produktet, og det kan være en god veiledning til hvordan sengen er å bruke i hverdagen.

De seriøse nettbutikkene sørger alltid for å gi deg bytterett eller returrett, slik at du har mulighet for å bytte for eksempel overmadrass hvis du ikke er fornøyd, eller sende hele sengen tilbake hvis det er et feilkjøp. Det lure ved denne løsningen er at du kan prøve å sove i sengen før du returnerer den. Fordi kroppen trenger å venne seg til en ny seng, bør du teste den i 14 dager før du bestemmer deg. Det er ikke så lett i en vanlig butikk, og en klar fordel ved å kjøpe seng på nettet.

Hvis du sørger for å lese noen gode artikler og guider om kjøp av kontinentalseng, kan du fort spare en del penger ved å kjøpe sengen på nettet i stedet for i vanlig butikk.