Kontinentalseng anbefaling

Når du leter etter den kontinentalsengen som er helt rett for deg, er det ikke alltid så lett å bestemme seg. Det er mange svært gode alternativer på markedet, og de fleste kontinentalsengene fra anerkjente sengebutikker er i grei kvalitet – selvsagt med fordeler og ulemper. Hvis du vil ha én god anbefaling, bør du ta en titt på denne kontinentalsengen: Venus No. 2.

Hvorfor Venus No. 2?

Denne kontinentalsengen kan anbefales på bakgrunn av ulike parameter hvor den klarer seg svært bra i forhold til prisen.

Høy kvalitet

Det er tydelig på designkvaliteten at Venus No. 2 er utviklet av svenske Kinnabädden. Den er også produsert i Danmark av dyktige håndtverkere med mye erfaring, så den lever opp til alle kvalitetskravene til et skandinavisk produkt. I tillegg til den solide konstruksjonen er denne modellen videreutviklet fra suksessmodellen Venus No. 1, med oppgraderinger som gjør sengen enda bedre.

Denne har solide multipocket-fjærer som gir kroppen optimal støtte, og fastheten gjør at denne sengen også er et utmerket valg for deg som veier over 95 kilo. Tettheten er også høy med 504 fjærer per kvadratmeter. Kvalitetsfjærene sørger for å gi kroppen oppdrift og støtte, også etter flere års bruk.

Venus No. 2 har også det spesielle Cooltex-skummet som isolering rundt fjærene. Cooltex er temperaturregulerende og sørger for god ventilasjon av både luft og fukt, slik at madrassen er sunn og behagelig å ligge på, og dette forlenger også levetiden på fjærene.

Som en bonus er den valgfri overmadrassen på denne sengen tykkere enn vanlig – her får du en kjerne på hele 60 millimeter, enten i allergivennlig og elastisk lateks, eller i mykt, formbart Celcius-skum. Alt i alt vitner denne sengen om grundig og gjennomført arbeid, der alle detaljene er med.

God pris

Noe av det aller beste ved Venus No. 2 er prisen. Med tanke på at det er en oppgradert versjon av en bestselger og du får alle de nye funksjonene og forbedringene, kan man ikke si annet enn at man får mye kontinentalseng for pengene. Man kan alltid finne dyrere og mer avanserte senger, med dette er den modellen på markedet som er best til prisen i forhold til kvaliteten – en skikkelig solid og komfortabel seng til en fin pris.

Venus No. 2 kan kjøpes hos Bedre Nætter

Flott design

Det er alltid et pluss hvis en seng også tar seg bra ut på soverommet. Venus No. 2 er elegant og stilrent designet og passer godt inn i et skandinavisk hjem. Trekket er i eksklusivt møbelstoff som er enkelt å holde rent, og du kan velge mellom fire forskjellige farger. Du har muligheten for å sette et personlig preg på sengen med valgfri type sengeben, og det finnes også ulike sengegavler og gavlputer som passer til Venus No. 2.

Fasthetsbytte

Hvis du kjøper en Venus No. 2 er du sikker på at du ikke bommer helt. Dette er en god seng til en fin pris, og hvis du finner ut at du ikke er helt fornøyd med fastheten, tilbyr leverandøren Bedre Nætter faktisk å bytte madrassen, hvis du fremdeles ikke er overbevist etter 14 dager i sengen. Med andre ord en sikker investering som kan gjøre nattesøvnen din mange hakk bedre.