Finn den optimale seng til ditt behov

En god seng er selve nøkkelen til en god søvnopplevelse, men en god seng er ikke alltid en selvfølge. Vi har alle opplevd å ligge på en dårlig madrass eller seng en gang i livet, og vi kjenner alle konsekvensen av det som medfører. En god natts søvn er alfa og omega i å fungere godt i dagliglivet og livskvaliteten ellers. Det er derfor alltid lurt å gjøre grundig forarbeid og investere i en seng som vil gi den søvnkvaliteten man fortjener. 

En seng er ikke bare en seng, men en av de viktigste stedene i huset vårt. I gjennomsnitt tilbringer de fleste av oss mellom 7-9 timer daglig i sengen, og det er derfor helt nødvendig at vi har en seng som fungerer slik den skal. En god og jevn søvnkvalitet har utrolig mye å si for hvordan man fungerer i dagliglivet og for hvor mye energi man har gjennom dagen. Forskjellen på en natt med god og dårlig søvn kan også utgjøre forskjellen på om dagen blir god eller dårlig. En god seng bør derfor være en prioritet for alle personer i de norske hjem.

Det er ikke alltid det er lett å finne en god seng og madrass. Det finnes mye å velge mellom og det er derfor lett å ty til lettvinte løsninger som da heller ikke alltid er til kroppens beste. Når man skal lete etter en ny seng er det også viktig å kartlegge sine egne behov, og hvordan man ønsker den skal kjennes ut. Sengen skal også stå i stil med soverommet og den skal utstråle sin viktighet. For mange vil soverommet også ha en begrensning når det kommer til størrelse, og man bør derfor sørge for å finne en seng med riktige mål i forhold til rommet.

Kontinentalsenger kan trygt anbefales som et godt valg til soverommet. Kontinentalsengen har blitt utrolig populær de senere årene, og det med god grunn. En kontinentalseng vil se utrolig flott ut i alle soverom pluss at du vil få en seng med høyt komfortnivå. Sengene er designet med mange lag av fjær og skum noe som kan gjøre underverker for søvnkvaliteten. Mange lag bidrar også til utseendet på sengen, og kontinentalsenger vil derfor være høyere enn en vanlig seng. Dette gjør at sengen er fantastisk å ligge på, i tillegg til å se majestetisk ut på soverommet.

En god kontinentalseng består som oftest av flere madrasser. Normalt sett vil det ligge en god rammemadrass eller skumkjerne i bunn for å danne en god plattform for sengen. En rammemadrass i bunn vil ofte bli supplert med en myk fjærmadrass øverst som vil gi deg et ekstra lag med komfort. En ekstra madrass gir deg ofte det lille ekstra for å kunne få en behagelig og god søvnopplevelse.

Se 7 kontinentalseng tilbud her

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *