Dette er hvorfor du trenger en kontinentalseng

Alle ønsker å sove i en god seng fordi det er deilig og behagelig når du skal legge deg. Det aller beste du kan få innen senger, er en kontinentalseng. Disse er bygd opp på en helt spesiell måte som lar deg sove bedre om natte og som støtter kroppen din på de utsatte punkter. Dette gjør det letter å våkne utvilt og å forebygge skader.

Vi bruker tross alt 1/3 av livene våre i sengen, og bare dette er en god grunn til å investere i møbelet. Det er også denne som har ansvar for at kroppen vår får tilstrekkelig med støtte gjennom de mange timene om natten. En seng som ikke passer ditt behov kan nemlig gjøre deg stiv og støl, slik at du får mindre ut av søvnen og ikke minst dagen. Her kan du lese mer om kontinentalsenger.

3 lag til dine behov

En kontinentalseng er bygd opp av tre lag. I bunnen er det en klassisk rammemadrass. Dette er selve grunnbasen til sengen. Over denne ligger det en fjærmadrass som skal sørge for å støtte de viktigste delene av kroppen. Det er denne som gjør at blant annet nakke, skuldre, hofte og knær ligger i en god og behagelig posisjon. Helt på toppen finner du overmadrassen. Denne har som ansvar å regulere sengens mykhet eller hardhet, og gjør den perfekt til ditt behov.

Finn en innovativ sengeutbyder

Avhengig av hvilken prisklasse du ønsker å kjøpe seng i, så finnes det en rekke gode utbydere. Du kan selvsagt kjøpe de klassiske sengene fra IKEA, JYSK eller Møbleringen, men kanskje du er på utkikk etter noe mer nytenkende. Det finnes en rekke utbydere som har begynt å forske på søvnkvalitet, kropp og materiale, for å lage en mer innovativ løsning på de klassiske sengene. Kanskje du til og med interesserer deg så mye for dette at du ønsker å investere i et slikt selskap, dette kan du lese mer om hos aksjeskole

Bruk litt tid på å finne den rette kontinentalsengen for deg og opplev god og behagelig søvn hele natten.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.