Billig kontinentalseng

Når du kjøper billig  kontinentalseng er det én ting som er viktig: Ikke gå utelukkende etter prisen. Det er mange ulike senger på markedet, men det er dessverre mer et unntak enn en regel at de billigste kontinentalsengene er gode for helsa. Det er alltid en viss sammenheng mellom pris og kvalitet, rett og slett fordi det koster mer å produsere en god seng.

→ Se utvalget av billige kontinentalsenger her

Hva gjelder billige kontinentalsenger, er det vanlig at den nederste rammemadrassen blir erstattet med en treramme for å spare kostnadene. Det gir selvsagt hverken så god støtte eller behagelig komfort som en ekte, trelags kontinentalseng.

Kjøper du en veldig billig seng, risikerer du at du ikke får nok støtte – eller kanskje du får for mye – slik at ryggen ikke får en god hvileposisjon. Det kan gi fysiske konsekvenser på sikt. I tillegg gir en dårlig seng også dårligere nattesøvn, og det er alvorlig om man på sikt sover dårlig. Det kan både påvirke kognitive funksjoner i hjernen og den psykiske tilstanden din. Og så er det verdt å huske at kvalitetssenger varer mye lenger, så sammenlagt er det kanskje ikke så dyrt med en skikkelig seng likevel.

Men det er selvsagt ikke alle som kan unne seg de dyreste luksussengene. Heldigvis er det noen av de anerkjente merkene som også leverer relativt billige kontinentalsenger. Derfor har vi funnet tre kontinentalsenger fra Bedre Nætter som holder en svært høy standard, men likevel kan kjøpes til en god pris.

Jupiter No. 1 – Billig kontinentalseng

kontinentalsengerDette er sengen for deg som vil ha mye kvalitet for pengene. Jupiter No. 1 er produsert i Danmark av erfarne håndtverkere, noe som viser godt igjen i konstruksjonen. Bunnen består av en solid rammemadrass på 20 centimeter som gir grunnleggende støtte for kroppen.

Det midterste laget er en springfjærmadrass med 5 ulike komfortsoner som sikrer kroppen optimal støtte og avlastning der den har behov for det. Denne madrassen er vendbar, slik at holdbarheten og komforten økes. Øverst får du en kvalitetsovermadrass, og med denne modellen kan du velge mellom en overmadrass i lateks eller Memory-skum. Uansett valg får du en behagelig overmadrass med 4 centimeters kjerne for en behagelig søvnopplevelse.

Venus No. 1 – Klassisk kvalitet

venus-no-1Her har du en svært klassisk designet kontinentalseng i solid skandinavisk kvalitet. Her har det vært fokus på at alle detaljene er med, men prisen er likevel rimelig. Det eksklusive møbeltrekket gir en elegant finish som passer inn på de fleste soverom, og trekket er også lett å tørke over med en klut.

I bunnen er det to svært solide rammemadrasser, og i midten finner du en vendbar springfjærmadrass med Cooltex-skum rundt fjærene i stedet for lateks. Det gir lenger holdbarhet og bedre komfort, og gir også god ventilasjon i madrassen. Med en valgfri overmadrass i Memory-skum eller lateks får du mye god kontinentalseng for pengene.

Venus Nova No. 1 – Eksklusiv til prisen

enus-nova-no-1Dette er en oppgradert versjon av lillesøsteren Venus No. 1. Venus Nova No. 1 leverer virkelig skandinavisk luksus for en veldig god pris. Denne stilige kontinentalsengen kan du få i fire trendy farger, og alle tar seg svært godt ut i norske hjem med den rene, minimalistiske stilen og det trendy møbeltrekket.

På en pen sokkel i tre finner du en rammemadrass som ikke har den vanlige skumkjernen, men nå er oppgradert til å ha pocket-fjærer. Rammemadrassen er kombinert med den midterste fjærmadrassen og gir behagelig dobbeltfjæring, og på toppen av alt ligger en 6 centimeter tykk overmadrass som har pustende trekk av bambusfiber. Du kan velge hvilket materiale du vil ha i kjernen. Sokkelen har også små ventilasjonshuller som bidrar til at sengen holder seg frisk i mange år.